Het draait om jou bij Qinn Bodywear

Wij zetten jou in het middelpunt met persoonlijke aandacht: wij luisteren naar jouw verhaal en wensen. Wij zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkel, omdat wij dat belangrijk vinden. Wij vinden dat jij altijd jezelf mag zijn: trots en blij. En dat jij je eigen schoonheid mag zien. Het draait om jou!

Alle ruimte voor persoonlijk advies

Qinn Bodywear is gevestigd in het gezellige Zwolle. Onze winkel heeft ruim 200m2 vloeroppervlakte. Omdat wij een zeer ruime winkel hebben, is er genoeg plaats om de nieuwste mode aan jou te presenteren. Kijk je graag zelf rond en wil je producten passen? In onze winkel zijn er ruime paskamers waar je genoeg privacy hebt om aan te trekken wat je wilt. Heb je liever persoonlijk advies? Wij nemen de tijd voor je! Vertel ons jouw wensen en we kijken met je mee. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, want wij helpen je met het vinden van de juiste maat, kleur en pasvorm. Als je klaar bent met passen, hebben wij voor jou een heerlijke kop koffie of thee klaar staan.

Als jij je op je gemak voelt in onze winkel, kunnen wij jou laten zien hoe mooi je bent. Wij zijn er voor alle leeftijden, maten – van kleine cups tot de grotere – en wensen. Van lingerie tot shapewear tot badmode: wij laten jou zien wat mooizittende producten doen met jouw zelfbeeld.

Onze merken

Een wereld aan keuze bij Qinn Bodywear

Waar je ook naar op zoek bent – die ene bikini waarin jij over het strand flaneert, een lingerieset waar jij (en je partner) blij van wordt, of een lekker zittende pyjama voor een avondje thuis op de bank – je gaat het vinden bij Qinn Bodywear. Onze winkel biedt een groot aanbod van verschillende merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Mey en nog vele andere. Ook aan de heren wordt gedacht, met lekker zittende boxers en pyjama’s van de merken Schiesser, Mey, Ten Cate en Muchachomalo.

Onze lingeriestylisten

Daniëlle

Janneke

Greet

Marianne

Nanda

“De lingeriestylisten van Qinn Bodywear hebben mij erg goed geholpen! Door hen voelde ik mij helemaal op mijn gemak.”

Astrid Bergen, Zwolle